Részvételi feltételek

Az érdeklődők a letölthető jelentkezési lapon vagy az online regisztrációs felületen jelentkezhetnek a konferenciára. A jelentkezési lap elküldése megrendelést és kötelezettségvállalást jelent. A részvételi díjat és a szállásköltséget tartalmazó számlát a Comp-Rend Kft. küldi meg a jelentkezést követően. A részvételi díj a konferencia minden programján való részvételre vonatkozik, beleértve a konferencia anyagainak, a kávészüneteknek és 11.22-i vacsorának a költségeit a november 23-i ebéd kivételével, ez utóbbi a szállásdíj részét képezi.

Részvételi díj

2016.11.14-ig: 10.000 Ft + 27% ÁFA
2016.11.15-től: 20.000 Ft + 27% ÁFA

A konferencia résztvevői számára a Hotel Palota kedvezményes áron biztosít szobákat. A szállásköltség az elhelyezésen és az adókon (ÁFA, IFA) túl tartalmazza a november 23-i büféreggelit és az ebédet, valamint az uszoda, kültéri finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, fitness-terem, csendes wellness-részleg, élménymedence, sókamra használatát. A szállodában ingyenes wifi-szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére.

Kétágyas elhelyezés igénye esetén kérjük, szíveskedjenek a szobatárs nevét megadni. A szálloda kötbérezési feltételei miatt november 15. után csak külön egyeztetés szerint, a foglaltság függvényében tudunk szobát biztosítani.

Szállásköltség

egyágyas elhelyezés 24.000 Ft/fő/éj
kétágyas elhelyezés 16.000 Ft/fő/éj

Jelentkezési határidő: 2016. november 18.

Lemondási feltételek

Az idő rövidségére való tekintettel lemondást nem áll módunkban elfogadni.